Consultancy

Monster Management lever consistente, duurzame oplossingen. Consultancy in de AgroFood, Tuinbouw en Uitgangsmateriaal is alleen succesvol in combinatie met gedegen inhoudelijke kennis van de processen. Monster Management kent de totale keten van productie tot en met de consument en werkt op drie niveaus: Technisch, Operationeel en Strategisch. Door de drie niveaus tegelijk mee te nemen verlopen veranderprocessen veel geleidelijker. Monster Management werkt vanuit de rollen projectleider, manager, consultant, ketenarchitect en methodisch begeleider.

 

Interim management

Monster Management heeft ruime ervaring met diverse management opdrachten. Monster Management kan ingezet worden op reguliere afdelingen en ICT gedreven verander projecten.

 

Solutions

Monster Management zet zelf solutions in de markt en is partner bij het ontwikkelen en implementeren van eigen solutions zoals iCrop en SmartFarm.

 

iCrop, interactief contact tussen teeltadviseur en teler

iCrop

iCrop is dé interactieve oplossing voor agribusiness ondernemingen die een sprong voorwaarts willen maken in digitale dienstverlening. Alle informatie, adviezen en bezoeken in een gebruiksvriendelijke en veilige online omgeving. Digitaal advisering leidt tot een betere relatie, minder fouten en hogere opbrengsten. iCrop is een Saas (software-as-a-service) oplossing die uniek voor uw organisatie wordt geïmplementeerd.

 

Smartfarm, IoT, Sensoren en LoraWan

SmartFarm

Smartfarm is verzameling van sensoren, LoraWan netwerk en procesgerichte monitoring. De sensordata wordt via gespecialiseerde logaritmes omgevormd naar proces informatie.

iCrop app